MOBILIER

 

Fotolii : pentru cadrele expuse din lemn, folosim lemn masiv de frasin, ceea ce conferă mobilierului o textură si o culoare intensă, datorită felului în care absoarbe uleiul. Folosim lemn de Brad pentru cadrele interioare, datorită sustenabilitatii sale.

Lemnul expus este tratat cu ulei de deck, special conceput pentru a intreține lemnul.

Deasemenea, în procesul de producție folosim țeavă pătrată de oțel pentru cadrele fotoliilor din oțel, datorită proprietăților sale de rezistență.

Pielea sau textilele pe care le folosim, garantează o senzație plăcută la atingere și un șezut confortabil pentru utilizator.

 

Ne angajăm să asigurăm o utilizare responsabilă a materiilor prime și a deșeurilor rezultate în procesul de fabricație. Materiile prime pe care le utilizăm sunt produse și certificate in România, UE, la standarde Europene.

Piesele noastre de mobilier sunt produse manual in România, fiecare piesă păstrează unicitatea sa.

 

 

COMENZI

 

Comenzile primite direct de pe site-ul nostru vor primi informații despre timpul de livrare a produselor, modalități de plată și transport.

Produsele noastre se vând on-line și în magazine specializate, unde poți găsi o parte din colecțiile noastre. Contactează-ne pentru a stabili o vizită la showroom.

 

 

 

TRANSPORT

 

Toate produsele noastre sunt facute la comandă. Producția mobilierului deobicei durează între 1-3 săptămâni înainte de a putea fi livrată. O să primești o notificare pe e-mail în momentul în care comanda va fi trimisă din atelierul nostru, către tine. Durata transportului depinde de zonă, cantitate sau de firma de curierat aleasă. Vom face tot posibilul să primești cât mai repede noul tau mobilier marca Atelier Mustață ! Contactează-ne pentru informații suplimentare.

 

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Descarcă de aici Termenii si Conditiile

 

 

GARANȚIE

 

Produsele beneficiază de o garanție de conformitate de 2(doi) ani, conform prevederilor Legii 449/2003 și Ordonantei nr. 21/1992. Te rugăm păstrează factura pentru garanție.

 

© 2015 Atelier Mustață